Brynäs IF

714071 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1991785

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
mk: Instämmer med din analys - det behöver städas med klorin på Sätraåsen. Sitter alldeles för mycket ”skit i väggarna”. Redan nu märker man att motståndarna har placerat Brynäs i sedvanligt fack - sätt press på dom i egen zon, men se upp för kontringarna. Ett medgångslag som ska spela ”snyggt” som i fornstora dar, men som rasar ihop som ett korthus under press.

Sett till de senaste 15 åren verkar det enda som fungerar vara extremt tydliga tränare alternativt osedvanligt bra spelare (läs guldet 2012).

Something is rotten.....
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
JanT: " Redan nu märker man att motståndarna har placerat Brynäs i sedvanligt fack - sätt press på dom i egen zon, men se upp för kontringarna. Ett medgångslag som ska spela ”snyggt” som i fornstora dar, men som rasar ihop som ett korthus under press."

Lite det som jag har varit inne på i min kritik mot forwardsuppsättningen. Det finns typ 2 kedjor med skridskostarka spelare som är vassa i spelkontringar, men de klarar egentligen inte av att föra spelet. Forwardsuppsättningen behöver innehålla fler spelartyper som Brodecki och färre fartdårar med tunnelseende.

Backuppsättningen måste också bli spelskickligare, men där får man in en brutalt spelskicklig back som jag förväntar mig kan spela 22-25 min/match, dvs Söderström.
Låst ämne