Brynäs IF

714309 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1993935

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-10-10
Huge: Visst kan man göra en bra prestation ändå torska, men om man torskar merparten av dessa matcher ändå, spelar det mindre roll. Dessutom måste Sundkvist och Brynäs då också kunna vinna några matcher där man spelar sämre också, men det har inte inträffat övervhuvudtaget. Jag tycket inte att det är oseriöst att ta upp att Sunken ifjol ledde oss till en av de sämsta perioderna i Brynäs IFs historia, oavsett om han har lite nya spelare i år är det fortfarande relevant för att bedöma hans kunskaper som hockeytränare.

Om Sundkvist får till en lyckoträff mot ett Frölunda som sover och får maximal utdelning är det ett undantag som bekräftar regeln och inte ett tecken på att Sundkvists lagbygge är på väg att etablera sig som topplag. Det räcker inte att visa goda intentioner i sällsynta ögonblick när man stabilt i övrigt presterar uselt.

Att med Sundkvists resultmässiga facit envist gripa efter alla halmstrån för att urskulda honom tycker jag faktiskt är snudd på oseriöst, och då är jag i regel ändå väldigt förlåtande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF 2019-10-10
Lesky: Fortfarande: i 5 av 8 matcher har det funkat från riktigt bra till bra eller godkänt.
Att sen utifrån enbart dom övriga 3 matcherna försöka ”bevisa” hur uselt allting varit och att tränaren inte håller måttet, känns iaf i min bok oseriöst.
Kommentera