Brynäs IF

544352 inlägg · 7741 ämnen

Inlägg #1997213

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
gytare: Jag är inte mer kunnig än att jag överlåter till kunnigt och erfaret yrkesfolk i Brynäs att sköta ruljangsen istf att lita på vad oinsatt, oerfaret och i jämförelse okunniga supportrar anser vara det rätta att göra.
Sen får andra bedöma graden av min kunnighet om dom vill, det kan jag ändå inte påverka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Huge: Har en fundering till dig Huge, kan vara så att du redan har besvarat detta, men funderar lite kring varför du ens är närvarande på forumet. Du raljerar alltid att supportrar aldrig kan ifrågasätta kunnigt och erfaret yrkesfolk eftersom supportrar omöjligen kan veta all fakta bakom det beslut Brynäs tar eller exempelvis hänvisar till deras omfattande bakgrund inom yrket. Varför hänger du ens i ett forum där man diskuterar allt kring laget? Vad är du intresserad av att få ut av detta? För varje ifrågasättande eller åsikt kring formationer, spelare eller ledare kan alltid hänvisas till att alla åsikter är felaktiga eftersom mer kompetenta människor tycker något annat. Känns endast som en metod för att trycka ner intresserade supportrars åsikter eller funderingar. Inte intresserad av att starta något, är bara nyfiken av vad du får ut av detta?
+28
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Huge: Jag har aldrig skrivit att jag tycker att Sunken ska få sparken. Däremot har jag skrivit att jag tror att han INTE får sparken.

Hur är det med läsförståelsen?
+3
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Huge: Varje år är det två lag med kunnigt och erfaret yrkesfolk i ledningen som får kvala för att inte åka ur SHL...
+13
Kommentera