Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1997231

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Huge: Fattar verkligen inte hur du orkar mala på om samma saker hela tiden även om du sedan länge vet att jag i de flesta fall och inlägg håller med dig! ;)

Sen är ju också känslan att många här inne enbart tittar efter vad spelare gjort tidigare säsonger likt mål, assist, poäng, räddningsprocent med mera. Man tittar dock aldrig på hur ett lag ska byggas, hur ett lag ska formeras så att varje kedja utnyttjas till max.
Känns som att man ofta tror att det bara är att sätta ihop tre riktigt bra hockeyspelare så löser sig allt per automatik. Men spelet innehåller så pass många parametrar att ena stunden har man en hel del tur, andra stunden fungerar allt precis som det ska medans i nästa går allt åt helvete. Jag tror du begriper vad jag menar.

Men sen är det ju också så att vi alla här inne är lekmän och har ingen erfarenhet av detta yrke/positioner alls.
Därav så hade det varit ytterst roligt att se många användare här inne sköta Brynäs, dvs vara sportdirektör eller sportchef för säg 1-2 säsonger.
Är ganska övertygad om att det i de flesta fall skulle gå käpprätt åt...
Exakt som du beskriver. Man har ingen som helst aning om hur mycket pengar Dackell har att röra sig med. Är det någon som har den blekaste aning om hur mycket pengar Dackell har att röra sig med OM Boqvist kommer hem tex?
Någon som vet vad Boqvist kommer att tjäna iom att vi knappast tar över hans NHL-kontrakt.. Är det någon som har koll om vi har exakt samma summa att röra oss med på ev en annan spelare om Boqvist inte kommer hem?

I sådana här fall har iaf jag totalt noll koll och är helt på din linje med att jag litar på de yrkeskunniga folket som finns i vår förening.
Men ska sägas att jag är en av dom som inte tror det blir bättre med att tex sparka MS. Däremot är jag oerhört oroad över den situation vi är i.
Visst vårt PP och BP är under all kritik. Men som jag tyvärr sagt 500 gånger tidigare och som alla här inne i boken är väldigt trötta på är just det att det som oroar mig mest är vår till stor del katastrofala backbesättning samt vårt urusla försvarsspel som är på tok för dåligt just nu.
Kommentera