Brynäs IF

711074 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1997349

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
SWEATT: Jag skulle vilja avvakta först och se om vad han presterar innan jag utttalar mig. Vi har varit alldeles för snabba med att beröma men även att döma ut vissa nyförvärv. Det är väldigt mycket som ska stämma för Molin och laget. Dessutom utan att döma ut Molin så har jag blivit skeptisk mot Dackells satsning att plocka hem "gamla" Brynäsare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
lapad: Jag gillar att Dackell tar hem de egna produkterna, nu saknar vi Larssons son. Ta hem honom med.

Våra fostrade spelare ska inte spela för andra SHL-klubbar, det tycker iaf JAG. Särskilt om de visat att de är så pass duktiga som 51 poäng på 52 matcher i MODO..

Om Molin kan komma tillbaka till den formen är det en klockren värvning för framtiden.

Det är ingen hemlighet att jag föredrar ett lag byggt med stadens produkter framför ett lag fylld till bredden av okända legoknektar. Visst det är segrar som räknas. Och kalla mig gammaldags, men det blir ju så enormt opersonligt när vissa icke nämnda SHL-lag ställer upp med typ 10 okända Nordamerikaner..
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
lapad: Tycker snarare problemet blir, när man plockar in spelare efter spelare på ren chans att dom ska hålla och presterar. Kolla bara på backuppsättningen, att plocka in en back och tro att han håller är väl logiskt, men flera? Lägg där till en stomme av backar, som redan visat förra säsongen att man kanske inte håller på SHL nivå =pannaka
Kommentera