Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1997386

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Axle San: En rak hypotetisk fråga: Skulle det vara lika värdefullt för dig om Brynäs vann guld med ett HELT lag bestående av, för året nya - och okända spelare från exempelvis Nordamerika?

Kontroversiellt i hockeysammanhang kanske, men för MIG skulle ett sådant guld vara klart mindre värt. Det vore nästan som att sätta in Northug för att vinna ett svenskt skidguld på nåt sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Blå grottan: Där håller jag inte med om i huvudtaget.
Vi har tex Alcén och vi har J.B. Vad har dessa levererat i år och är det bättre att finansiera deras löner i stället för att ta in en kille som levererar? Folk blir alltid lyriska när mormor/Dacke signar nya spelare men jag upprepar ännu en gång. Brynäs är inte en social instans eller ett kompis gäng som lirar hockey för skoj skull på korpnivå utan en klubb som har krav på sig att leverera resultat. Vinner man inte så kommer inte publiken och intäkterna uteblir vilket gör att det blir ännu svårare att driva verksamhet.
Jag har heller inte dömt ut Molin utan skrivit att jag är försiktig med att uttala mig tills vi får se om vad han går för.
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 2019-10-19
Blå grottan: "En rak hypotetisk fråga: Skulle det vara lika värdefullt för dig om Brynäs vann guld med ett HELT lag bestående av, för året nya - och okända spelare från exempelvis Nordamerika?"

Absolut!! Så fort en spelare får på sig en Brynäströja så är de fullt ut accepterade som Brynässpelare av mig och lika mycket värda som alla andra spelare i laget.
Levererar de dessutom ett SM-guld så kommer de att för alltid vara i mitt hjärta!
Kommentera