Brynäs IF

713158 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1998519

Sv: A propósito de nada
varulf: Det känns ändå ganska bra.. Vi har spelat bättre än både Växjö och Rögle de senaste matcherna och utan oflyt så borde det ha blivit 6 pinnar i stället för 3. Håller vi samma nivå i afton då ska det bara bli 3 pinnar.
Å andra sidan.. Fullsatt arena och lag som har en trend att bryta är ju illavarslande omen.
Jag har i alla fall påbörjat resan norrut mot Gavlerinken..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Qvarre: Blir förstås ännu en tuff match i SHL, som alla matcher är oavsett motståndare. Vi och Leksand har väl haft nästan identiska utvecklingar: bra inledning och sen har det börjat jävlas med individuella misstag som straffat lagen hårt och en negativ trend som följd.
Nu har ju Melin aviserat ett lite annorlunda spel ikväll, verkar i mycket likna det som MS tvingades trycka på: bort med dom individuella misstagen och noggrannare i pressen och avvägningarna. Dom verkar ha gjort ungefär samma misstag i spelet som vi har gjort efter inledningen, så det blir intressant att se hur det här kommer att gå. Tips: vi försöker som vanligt ta tag i spelet och sätta press direkt. Förhoppningsvis blir dom lite passiva och börjar tänka lite för mkt på att inte vara så offensiva som tidigare, nåt som dom liksom vi fått betala för med en massa spelvändningar i arslet.
Dom är iaf i desperat behov av poäng, så vi lär inte få nåt gratis.
Kommentera