Brynäs IF

713121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2003001

Sv: A propósito de nada
munkas: ”Tycker du det var ett klokt beslut att låna ut Z till Västerås resten av säsongen samtidigt som Jaedon varit/är skadad och Asklöf är out for season?”

Asklöf är inte bättre än random spelare vi kan låna från HA. Jaedon är tillbaka efter uppehållet. Z har gjort 2 assist hittills. I och med att du ställer frågan antar jag att du tycker det? Berätta nu Munkas hur fantastisk oersättlig Z är. Väntar med spänning på vilka argument du kommer dra fram.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: ”Asklöf är inte bättre än random spelare vi kan låna från HA. Jaedon är tillbaka efter uppehållet. Z har gjort 2 assist hittills. I och med att du ställer frågan antar jag att du tycker det? Berätta nu Munkas hur fantastisk oersättlig Z är. Väntar med spänning på vilka argument du kommer dra fram.”

Det var inte riktigt dit jag ville komma. Jag syftade på att laget nu blivit skörare, mer sårbart för skador iom att Z blivit utlånad, samtidigt som Asklöf ställer in säsongen. Vad gör vi om nya skador dyker upp efter uppehållet? Fortsätter vänta på Boqvist? Lånar in Solem?
Nä, situationen nu känns minst sagt osäker.
Z:s prestationer i brynäströjan behöver jag nog inte gå in på. Där är vi överens.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: när spelare lämnar så är dom helt plötsligt Jesus.. haha
Kommentera