Brynäs IF

713174 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2002998

Sv: A propósito de nada
Skrubben: ”Gå vidare nu och se framåt. På den korta tid Sundlöv varit här nu har han gjort en del kloka beslut som bådar gott för framtiden. Att ta in Emil Molin var ett, att inte lyssna på dig och dina kompisar är ett annat (dvs. inte sparka Sunkan).”

Vi är 3 poäng ifrån jumboplatsen och du öser beröm över Sundlöv? Märkligt.
Tycker du det var ett klokt beslut att låna ut Z till Västerås resten av säsongen samtidigt som Jaedon varit/är skadad och Asklöf är out for season?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: "Vi är 3 poäng ifrån jumboplatsen och du öser beröm över Sundlöv? Märkligt."

Vi är samtidigt bara 8 poäng ifrån en garanterad kvartsfinalplats och du öser kritik över Sundlöv. Ännu märkligare....

Om vi nu i dagsläget ska tabellrunka lite grann och ta vårt aktuella tabelläge som intäkt för hur bra eller dålig Sundlöv är som sportchef...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: ” Vi är 3 poäng ifrån jumboplatsen och du öser beröm över Sundlöv? Märkligt.”

Det är bäst att vi håller oss till faktan här. Sundlöv var inte inblandad i besluten att värva Z, Lindelöf eller förlänga med Sunkan. Detta enligt honom själv. Hur mycket har han kunnat påverka egentligen? Brodecki och Molin är hans spelare. Dom spelare man tog in sent under silly season var han förmodligen också inblandad i. Men hur många procent är dessa spelare av den totala spelartruppen? Du tycker alltså man ska hänga Sundlöv pga tabelläget?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: ”Tycker du det var ett klokt beslut att låna ut Z till Västerås resten av säsongen samtidigt som Jaedon varit/är skadad och Asklöf är out for season?”

Asklöf är inte bättre än random spelare vi kan låna från HA. Jaedon är tillbaka efter uppehållet. Z har gjort 2 assist hittills. I och med att du ställer frågan antar jag att du tycker det? Berätta nu Munkas hur fantastisk oersättlig Z är. Väntar med spänning på vilka argument du kommer dra fram.
Kommentera