Brynäs IF

711103 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2003004

Sv: A propósito de nada
munkas: ” Vi är 3 poäng ifrån jumboplatsen och du öser beröm över Sundlöv? Märkligt.”

Det är bäst att vi håller oss till faktan här. Sundlöv var inte inblandad i besluten att värva Z, Lindelöf eller förlänga med Sunkan. Detta enligt honom själv. Hur mycket har han kunnat påverka egentligen? Brodecki och Molin är hans spelare. Dom spelare man tog in sent under silly season var han förmodligen också inblandad i. Men hur många procent är dessa spelare av den totala spelartruppen? Du tycker alltså man ska hänga Sundlöv pga tabelläget?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
Men om du går till dig själv, och du har fått en ny tjänst där du publikt inför humdratusentals ögon kommer att synas i sömmarna och du inte är NÖJD med andras förarbete.
Hade du inte agerat för att rätta till detta förarbete innan du kliver på bussen då?

Av samma anledning, bör inte Dacke, i väntan på att sundlöv kommer efter kontraktering, informera om vilka beslut som kommer att göras och som berör sundlövs kommande ansvarsområde? Det vore åtminstone för mig ett minimumkrav innan jag signar på.

Men ok, det kan vara så att det felas på båda dessa punkter ovan - obegripligt men inte otroligt.
Ansvaret är ju trotts allt sundlövs NU.
Om man skulle tillhöra den skara som ser/önskar/kräver/tror att förändringar är nödvändiga - vem anser du bör genomföra dessa förändringar utifrån de roller olika personer inom Bif har? jag tror att de som har den åsikten just vädrar det eller de namn de anser ska göra något, just för att ansvaret just nu är deras. Vem anser du man i desperationens tecken ska nämnas och just nu hållas ansvarig inte problem åtgärdas - ds som gjorde fel men inte längre har det ansvaret, eller den som inte orsakade felet men har ansvaret?

Innan man börjar kasta ”du är dryg som inte tycker som jag”-paj bör ju denna fråga vara en nyckelfråga i kommunikationen, om man nu ÖNSKAR kunna ha förståelse för varandras åsikt - utan att för den skull ha samsyn.

Stå på två olika berg och bråka om vilken vy man ser och som är den rätta känns kontrakonstruktivt. Därav min fråga..
Kommentera