Brynäs IF

544547 inlägg · 7742 ämnen

Inlägg #2003106

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det är lika obegripligt att Brynäs inte har ett bättre lag om vi har en av seriens största spelarbudgetar. Vad föreningarna har i spelarbudget är bara gissningar. När Örebro bygger ut arenan kommer de ha större publiksnitt också. Det är lättare att skapa ekonomiska förutsättningar i en stad som är 30% större än Gävle.

Att de är på g visar J18-laget som leder samma serie som Brynäs J18 är fyra i. De har tre spelare i Team 17 som just nu spelar inofficiella VM i Kanada. Brynäs har 0 spelare. Brynäs måste tagga upp på alla plan för att hänga med i konkurrensen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson: Att Örebro har ett bättre J18 lag beror på att de är aktiva i sin rekrytering till hockeygym. Brynäs håller sig till lokala talanger på gott och ont.
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: ”Det är lika obegripligt att Brynäs inte har ett bättre lag om vi har en av seriens största spelarbudgetar. Vad föreningarna har i spelarbudget är bara gissningar.”

Lägger man pengarna på idiotiska kontrakt som över 200 k/månad på Andersén och runt 100 k/månad på Alcén äts pengarna upp rätt snabbt.
+2
Kommentera