Brynäs IF

544538 inlägg · 7742 ämnen

Inlägg #2003154

Sv: A propósito de nada
munkas: du gör det så enkelt för dig när du reagerar på allt som sker med negativ och sarkastisk ton och lutar dig mot placeringen i tabellen kontra de uttalade målen. Varför inte komma med 5 punkter som skulle hjälpa klubben i detta läge? Om du har några idéer? Varför inte lämna troll träsket och kom med något konstruktivt och positivt! Jag tycker det skulle vara trevligt och på tiden och sannerligen vad alla behöver. Är du en kapten eller bara ett mähä? Kör hårt munkas!
+6
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
varulf: Ok!
Jag skulle vilja se en förbättring gällande kvalitet på trupp, tränare, sportchef, sportdirektör och GM. Det var 5 va?
Nä, skämt åsido. Jag har inga snabba lösningar på detta. Det är för mycket grundläggande fel på det här skeppet. Till att börja med har jag lite svårt att få ihop ekvationen att en defensivt lagd coach ska börja spela spelförande ishockey med en trupp full av brunkare. Men hey, jag kanske missar något?
Allt jag ser är ännu en bedrövlig säsongsinledning med många djupdykningar redan. Krydda med lite bedrövligt PP och BP så har du receptet på en deppig höst.
Om vi vänder på det. Vad tycker du talar för en ljus framtid just nu inom föreningen? Du kan skippa frasen ”4 guld på 10 år”...
+11
Kommentera