Brynäs IF

544394 inlägg · 7741 ämnen

Inlägg #2003170

Sv: A propósito de nada
varulf: Ok!
Jag skulle vilja se en förbättring gällande kvalitet på trupp, tränare, sportchef, sportdirektör och GM. Det var 5 va?
Nä, skämt åsido. Jag har inga snabba lösningar på detta. Det är för mycket grundläggande fel på det här skeppet. Till att börja med har jag lite svårt att få ihop ekvationen att en defensivt lagd coach ska börja spela spelförande ishockey med en trupp full av brunkare. Men hey, jag kanske missar något?
Allt jag ser är ännu en bedrövlig säsongsinledning med många djupdykningar redan. Krydda med lite bedrövligt PP och BP så har du receptet på en deppig höst.
Om vi vänder på det. Vad tycker du talar för en ljus framtid just nu inom föreningen? Du kan skippa frasen ”4 guld på 10 år”...
+11
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Fast om man kollar BP och PP på 5 senaste matcherna så är det faktiskt en klar förbättring.
Menar bara att Brynäs kanske har hittat en trend som förhoppningsvis kan fortsätta och förbättras.

Ca 85% i BP med Andersén borta i ett flertal matcher är ju ändå rätt bra måste jag säga.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: tycker du har rätt i många saker! Svårt att ändra spelstil om man har en filosofi som tränare med något annat soelsätt!
Det märks otroligt tydligt på sv landslaget under hamren kontra janne ...Hur janne vill ha in kreativitet o balans medans Hamren hade säkra hemåt först! Brynäs hade behövt något annan vid rodret för att förverkliga målen vi har. Inget ont om vår coach han är säkert duktig kunnig osv men tror han får svårt att ställa om.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: inget talar för 4 guld på 10 år just nu, men det hjälper ju knappast att du ironiskt sprider skit på forumet och samlar click bites över det?. Dina svar på problemen är som inför ett klassiskt politiskt val. Vad vill folk ha? Jo. Mer pengar till skola vård och omsorg. Jag vill ha fred på jorden etc. Väx upp. Men vad får man egentligen ? Hihi. Alltså jisses. Jag ser också ett dåligt pp och ett ok bp iofs men vad tjänar det på att man lägger ner tid att kasta skit i ett forum över det om man ej har något konstruktivt att komma med? Gå gärna in i detalj vad de kan göra bättre i de formerna så är om inte jag så tränarna i brynäs oerhört tacksamma för den informationen. Jag menar de som verkligen behöver den. Där nånstans om inflytelserika personer i brynäs läser i detta forum kan du göra skillnad. Kanske. Förstår du?
+3
Kommentera