Brynäs IF

709921 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2003209

Sv: A propósito de nada
munkas: inget talar för 4 guld på 10 år just nu, men det hjälper ju knappast att du ironiskt sprider skit på forumet och samlar click bites över det?. Dina svar på problemen är som inför ett klassiskt politiskt val. Vad vill folk ha? Jo. Mer pengar till skola vård och omsorg. Jag vill ha fred på jorden etc. Väx upp. Men vad får man egentligen ? Hihi. Alltså jisses. Jag ser också ett dåligt pp och ett ok bp iofs men vad tjänar det på att man lägger ner tid att kasta skit i ett forum över det om man ej har något konstruktivt att komma med? Gå gärna in i detalj vad de kan göra bättre i de formerna så är om inte jag så tränarna i brynäs oerhört tacksamma för den informationen. Jag menar de som verkligen behöver den. Där nånstans om inflytelserika personer i brynäs läser i detta forum kan du göra skillnad. Kanske. Förstår du?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
varulf: "Om man ej har något konstruktivt att komma med? Gå gärna in i detalj vad de kan göra bättre i de formerna så är om inte jag så tränarna i brynäs oerhört tacksamma"

Snälla. Så du menar att för att få klaga på något, så ska din regel ovan vara det ända rätta?
Det är ett bra tänkt i den bästa av världar. Men forumet skulle bli oläslig. Det skulle bli miltals långa inlägg, stora som uppsatser typ att skrolla igenom. Nej låt dom som klagar, låt dom som inte klagar och låt dom som gör både och fortsätta med det. Det gör forumet roligare. Just my thought.
Kommentera