Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2003240

Sv: A propósito de nada
munkas: tycker du har rätt i många saker! Svårt att ändra spelstil om man har en filosofi som tränare med något annat soelsätt!
Det märks otroligt tydligt på sv landslaget under hamren kontra janne ...Hur janne vill ha in kreativitet o balans medans Hamren hade säkra hemåt först! Brynäs hade behövt något annan vid rodret för att förverkliga målen vi har. Inget ont om vår coach han är säkert duktig kunnig osv men tror han får svårt att ställa om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Vet att Sundqvist facit hittills inte direkt är smickrande. Men jag tycker att det är bra för Brynäs del att man står fast vid sitt beslut att backa upp honom. Blir ändå en trygghet inom laget, när spelarna ändå har fortsatt förtroende för MS.
Sen får man ju rätta munnen efter matsäcken, och det har ju Dackell gått ut och sagt indirekt likaså Sundlöv.

Att man i dagsläget kanske inte har den kompetensen att spela den hockeyn som man strävar efter.
Att det tar längre tid än man trott och att det kanske gick aningen fort att sätta spelidén.

Det finns ju en del spelare som skulle behöva levla upp om man säger så. Om det endast är tränarens ansvar att kunna få dom att prestera tycker jag låter märkligt.

Spelarna har faktiskt ett eget ansvar också. Det är inte meningen att tränaren ska stå och skälla som en bannhund, för det blir ändå för döva öron efter ett tag.

Jag har tillförsikt på Brynäs. Tycker att det finns vissa saker som talar för att dom kan klättra i tabellen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Det har ju gått väldigt bra för Janne måste jag säga eller hur tänkte du parallellen med Svenska fotbollslandslaget?
Kommentera