Brynäs IF

713895 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2004772

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
Peja: Hah. Det där är säkert samma mentalitet som Brynäs har, vilket är hela problemet med föreningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
Brynäsgubbe: Min åsikt är att Färjestad är ligans bästa lag. Om du slåss i botten av Premier League är liksom inte problemet om/att du torskar borta mot Manchester City och Liverpool heller.

Tycker laget har förtjänat kritik efter många av den här säsongens förluster, men inte igårkväll. Det var en hedersam förlust mot ett förbannat bra lag.
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
Brynäsgubbe:

Huvudet på spiken!

Lite som de eviga övertidsförlusterna föra säsongen.
De var också ”bara” ett mål ifrån i en förövrigt jämn match där vi hade otur att bara ta 1 poäng. Att det var tur vi fick med oss 1 poäng är också en syn på samma situation.
Men nej, man är ”nära” och då är det otur och inget problem i grunden, typ, vilket är ett grundläggande tankefel.

En enskild match gör ingen säsong. Det är summan av tillfälligheterna i alla dessa matcher som gör det. Och då spelar det ingen roll mot vem man tagit eller förlorat poäng emot. Det är summan av förlorade/tagna poäng som har betydelse.
När poängen uteblir måste man förbättra sannolikheten att tillfälligheterna öppnar sig lite oftare och att förutsättningarna för att utnyttja dessa tillfälligheter finns.
Inget konstigt, men ett invant omvänt tankemönster tycks gå i arv på sätraåsen som förblindar såväl förnuft och som ”fingertopps”-känsla.
Kommentera