Brynäs IF

705150 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2004790

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
Peja: De har tusan inget namnkunnigare lag än Brynäs, spelare för spelare. Ändå får de ut nåt bra av sitt lag. Man kan fråga sig vad som alltid krånglar till sig för ett enligt mej minst likvärdigt Brynäs. Har vi, trots allt, överskattade spelare eller vad är det frågan om??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
ellis: Agree to disagree. Jag tycker att Färjestad har ett mycket bättre lag än Brynäs, det gäller både spelare och tränare.

Helt klart har Brynäs lite för många överbetalda spelare som man har gett nya flerårskontrakt när de varit i sitt livs form."Form is temporary class is permanent", brukar man säga, och det är givetvis just därför som man heller inte bör erbjuda Mannberg ett fett långtidskontrakt nu.

Tycker rent generellt att Brynäs har lite för många rollspelare, som i vissa fall har sina bästa år bakom sig. Det hade gynnat laget att fördela deras löner på några dyra spetsspelare och några billiga talanger.

Som tur är går många av de "sämsta" kontrakten ut efter den här säsongen. Det är arvet efter BZ som dagens lagbyggare fortfarande dras med, även om de inte gjort allt rätt själva heller.

Spetsspelare kommer Sundlöv kunna hitta till nästa säsong, men det är också viktigt att Brynäs åter igen blir attraktiva för de bästa allsvenska talangerna. Om Mattias Ekholm hade slagit igenom i Mora förra säsongen, så hade han knappast valt spel i Brynäs. Det är viktigt att få tillbaka den attraktionskraften.
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
ellis: Ja tycker du att Brynäs har minst lika bra spelare som FBK så överskattar du Brynäs, helt klart.
Kommentera