Brynäs IF

705126 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2004797

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
Peja: Ser man matchen igår som en isolerad händelse bör man nog vara nöjd. Jämn match på bortaplan mot ett av seriens bästa lag. Men ser man på hela serien så här långt ser man ett taskigt mönster. När vi spelar bra förlorar vi ofta och när vi spelar dåligt förlorar vi alltid. Och inget tyder på att konceptet håller på att förändras.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
Mattson: Som jag precis skrev i en bubbla. Vi har bytt solklara förluster mot hedersamma förluster. Är det ett steg framåt eller same, same but different? Samtidigt har vi kommit närmare dit vi vill men det krävs att laget tar ett par steg till. För att uppnå det så lär det behövas förstärkning.
Hur mycket förstärkning som behövs är kopplat till lagets nuvarande kapacitet samt tränarens förmåga att få ut det mesta av denna. Med en sämre tränare krävs mer kvalitet på spelarsidan som kompensation.
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
Mattson:Ser man till FBKs insats så var den långt ifrån en toppinsats. Typisk match i november där ett bottenlag som slåss för livet kan matcha ett topplag mitt i serielunken.....
Kommentera