Brynäs IF

715728 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2004808

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
Peja:
Jag ska ej heller tjata om läsförståelse men det stod faktiskt ett frågetecken (?) men du bemöter det som om det stod ett utropstecken (!).
Sen om det var din jakt på möjlighet att vara hånfull eller ditt intellekt hör inte till forumet och är inget jag eller någon annan brys sig om.

Eftersom kriteriet var att motståndet ansågs vara bättre och därför var uddamålsförlusten hedersam.
Men anledningen till att det bara blev en uddamålsseger beror ju på omständigheter (resultatet skulle troligen bli annorlunda om de spelade ikväll igen) och därför var min fråga om alla förluster då ska anses hedersamma av ligans sämsta lag, då varje match är mot ett bättre motstånd och man förutsätter att laget spelar utifrån sin fulla potential, oavsett resultat.

Hedersam förlust sitter minst lika mycket i hur man kan ta och agerar efter en förlust anser jag, och i sånt fall mindre i resultatet, då resultat och prestation under 60 minuter inte alls behöver spegla matchbilden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
Är så uppgiven över årets Brynäs . Har bara en undran , hur lååångt tålamod har dom med MS .??? Förr var dom snabba med att kicka coachen . Nu är det ren djäkla stolthet å dumhet som gör att MS är kvar . Över å ut !!
Kommentera