Brynäs IF

705152 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2011518

Sv: Rögle-Brynäs torsdag 2019-12-05
Jan Grismöbel: för dig låter det som det är väldigt lätt att vara sportchef. Bara att plocka in vad som helst, när som helst, hur som helst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle-Brynäs torsdag 2019-12-05
mats77:
”Jan Grismöbel: för dig låter det som det är väldigt lätt att vara sportchef. Bara att plocka in vad som helst, när som helst, hur som helst.”

”En framgångsfaktor för att vara ett framgångsrikt lag över en hel säsong är att kunna hantera just skador, sjukdomar och avstängningar. Det har vi uppenbarligen inte gjort tillräckligt bra och där måste vi bli bättre med start nästa säsong.” dackell om 18/19.
Tycker du att Dacke/sundlöv ens i sina värvningar har försökt hantera en skada/avstägning på scott, rödin, sigalet?

Dackell fortsätter: ”..vår absoluta ambition vara att ha två ledande offensiva kedjor med spelare som verkligen driver på det sättet. Vi vill förstås ha en bra mix av backar med offensiva spetsegenskaper, och backar med defensiva spetsegenskaper. Sedan önskar vi som alla hockeylag ha två vassa målvakter vilket vi kommer att ha.”

Två ledande offensiva kedjor - mannberg och rodhin börjar i första med scott. Men va fan. Det är flosklwrvarning på dackell a la bengtzen.

Dackell fortsätter att fortsätta: ”— Vi ska vara ett lag i toppen av tabellen år efter år. Jag förstår att många tittar på våra senaste säsonger och tycker att det bara är ord. Men nu har vi ett antal månader på oss fram till nästa säsong (läs 19/20) att ta det därifrån till handling – och det ska vi göra allt i vår makt för att lyckas med.”

Japp allt i deras makt. Sundlöv agerar inte utan VÄNTAR in boqen.

Campese analyserar dåliga säsongen 18/19:

”Så det är lätt att säga att vi borde gjort si eller så annorlunda nu med facit i hand. Det som grämer mig är att marknaden inte kunde erbjuda en spelare till när transferfönstret stängde. Vi hade precis värvat en spelare, och ville värva en till som ersättare för Kellman när han blev skadad.”...
...”Det fanns ingen garanti för att det hade kommit in en spelare som betytt att vi spelat slutspel, så bra var inte de spelare som fanns tillgängliga.”

”Alla förutsättningar finns i och runt Brynäs IF, så det är helt upp till oss själva att nyttja det och växa med det.”

Campese/dackell hade identifierat problemen, och Campese/dackell/Sundlöf har haft förutsättningarna och behövde bara nyttja dessa.
Och vad händer?
Vi sitter mer eller mindre i exakt samma situation som vi gjort tidigare år!!!!
Att vänta på boqvist är ett typexempel på motsägelsefullt agerande mot vad som kommunicerats - vad beror det på att man går i samma fäll, elletbiaf riskerar göra det? Vad är det som inte stämmer??
Kommentera