Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2012608

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Personligen tycker jag det är uppfriskande och intressant att man avslöjar lönerna. Gillar denna transparens. Kanske vissa som gapar efter nyförvärv hela tiden får sig en tankeställare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Chanzone:
Jag tycker också att det vore intressant att veta allas spelarlöner, men för sporten är det inte nödvändigt.

Men sen din sista mening där. Vad var syftet med den?

Har jag missat att Campese och dackell gått ut och sagt:
”Vi ska vara ett topp 4 shl-lag de kommande nio åren, med final inom nästkommande två år och 4 guld därefter - fast bara under förutsättning att vi har råd att värva de spelare vi behöver”
eller vad är grejen med detta evig tjat om koppling mellan stora kostnader och behov av spelare som om det skulle ge vissa någon form av aha-upplevelse?

Bif-ledning, såväl som sponsorer och supportrar vet att spelare kostar, speciellt spets.
Kanske det kan finnas någon sportointresserad mormor där ute, vars barnbarn spelar hockey, som kan tro att alla inom a-lagen betalar för att spela hockey bara för hennes barnbarn gör det - långsökt, men annars tror jag de allra flesta vet att spelare kostar.

Hur ser du personligen på kopplingen mellan kostnad och rimligheten att Bif alltid SKA gå minst till semi-final år efter år de närmaste 9 åren? Ser du ens någon koppling där?
Utveckla gärna, för ibland får jag uppfattningen av att vissa här inne tror Bif-ledningen flosklar och är ok med det, eller att bif ska nå alla satta mål med en genomsnittlig lönebudget och ev. lite stolpe-in-tur. Och din antydan där får mig att tro att du är i det området och tangerar tankemässigt.
Kommentera