Brynäs IF

705135 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2014596

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 2019-12-17
Huss: "Härlig hockey i Norrlandsderbyt!"

Nja! Jag var och såg matchen. Mycket kamp och många felpass i matchen.
Roligast var det att det var 3 st födda 2001, 1 st född 2002 och 1 st född 2003 ( Bert Robertsson son Simon) på isen idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 2019-12-17
Wesley: Kamp är en viktig ingrediens i hockey, något för Brynäs att ta till sig. I derbyn ännu mer påtagligt. håller med om ungdomarna, kul!
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 2019-12-17
Wesley: Några reflektioner efter att sett matchen på plats och dessutom släpat upp pappa från Småland för att se på eländet:

Klassen på spelare blir otroligt mycket mer tydlig än när man ser på tv. Kan konstatera att Scott ör bäst. Rödin är duktig men får ut väldigt lite. Sigalet loggar extremt mycket tid och sliter ont, håller han hela säsongen är det en bonus.

Tyvärr ser man också vilket totalt felbygge vi har i år igen. Mängder med spelare som är på en oacceptabel nivå. Backsidan, exkluderat Sigalet, är total katastrof. Lindlöf kan inte åka skridskor, Norin dräller med pucken, Lundgren är dålig på allt och Ersson bästa insats är ett backskott i första perioden som tar 2,5 meter över målet. Altberg (eller vad han heter) har typ ett byte, blir rundad som en kon och måste ta en utvisning. Katastrof!! Och kom inte med några jävla bortförklaringar om skador! Garrison var borta i DIF. Ingman och Söderström hade inte räddat oss idag.

Sen är vår briljant coach så smart så han rycker målisen när matchen är över. Otroligt! Tog han en time-out?!

Bara en som får godkänt och det är Ersson i mål!

Nä, nu är vi där igen! Det sorgliga är att DIF inte är speciellt bra. De kör över oss i allt utan att förta sig. Blev tyvärr helt övertygad om att en ny forward, som jag och många andra gapat efter, ALDRIG kommer vända detta. Det är återigen systemfel i en klubb som verkar hitta vägar att misslyckas.

Hur tänkte man när man värvade ett lag med 3!st stjärnor? Har kollat den övre halvans lags uppställningar och de dem har gemensamt är att alla har mellan 5-9 stjärnor. Det är tydligen så man ska bygga lag! Såklart subjektivt vad som anses vara en stjärna men går ni in och tittat i andra lags trupper blir det tydligt. När Mannberg är skyttekung då vet man att något inte stämmer.

Fy fan för detta! De kan ta sina jävla årsplaner och stoppa upp där solen inte skiner!!!
Kommentera