Brynäs IF

705120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2017086

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Peja: Det kanske inte är "grundproblemet", men i speciellt i Lindelöfs fall har det varit ett stort problem oavsett spelstil. Zetterberg hade kanske vart bra i rätt omgivning, men hade Brynäs råd att värva en spelare till som kan uträtta ganska lite på egen hand?

Jag tyckte inför säsongen att det var en bra värvning, men räknade då med att Brynäs kunnat scouta honom i minsta detalj.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Davey85: Om Brynäs hade dikterat tempot och fört spelet hade inte skridskoåkningen blivit i närheten av lika viktig som den är nu. Z har en spetskompetens i PP men har inte fått spelat på sin rätta position där i Brynäs, så jag tycker egentligen inte att han har fått visa vad han går för. Han är en väldigt begränsad spelare, ännu mer begränsad än Pavel Brendl, men utan en skräddarsydd roll i PP är det meningslöst att ha honom i truppen. Det är inte första gången som Sundquist coachar bort Z så ingen borde vara förvånad. Inte ens när Brynäs PP var katastrofalt dåligt i säsongsinledningen fick Z stå på sin rätta plats där.
Kommentera

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Davey85: Själv trodde jag att resten av laget var så bra att spelare som Lindelöf och Zetterberg skulle kunna växa in i SHL-kostymen i lugn och ro. Hur naiv kan man vara + att man aldrig lär sej.
Kommentera

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Davey85: Sen det där att bra spelare ersätts med oetablerade chansningar måsta få ett slut.
Kommentera