Brynäs IF

713997 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2017938


Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
"Vad säger du om sättet ni spelar på?

– Jag tror att grabbarna är ganska medvetna om det. När man hamnar i såna här situationer börjar man fundera för mycket och då ser det ofta ut så här. Då spelar ingen roll vilket spelsystem man har, säger Dackell och fortsätter: "

Men herregud. Den här typen av kommentarer gör att JAG tappar mitt förtroende för Dackell och det var något jag aldrig någonsin trodde att jag skulle göra.
Dackell & Sundlöv satte en tydlig linje i att hitta spelare för att få Brynäs att bli ett mer spelskickligt lag.
Man värvade spelare som skulle fungera bra i det systemet de ville spela.
Då kan man inte efter 28 matcher sitta och säga att "när man hamnar i sådana här situationer börjar man fundera för mycket och då ser det ofta ut så här, då spelar det ingen roll vilket spelsystem man har"..
Jo men tjena Andreas.
Jag ser 100 gånger av 100 hellre att någon av våra forwards tappar puck på blålinjen när spelaren försöker att BÄRA in pucken i offensiv zon, än att i 75% av fallen se pucken dumpas och som CMore-studion sa igår, vi har vunnit endast 10% av dessa. Det är ju ofattbart dåligt.
VÅGA spela och framförallt VÅGA någongång göra fel/tappa puck. Utan att man gör det så kommer man heller aldrig att våga lyckas.
Här är ju Luleå, Frölunda, FBK för att bara nämna tre lag exemplariska exempel på hur man SKA spela hockey för att lyckas.
Sen är klart att vår backsida är alldeles för dålig och att mycket av det usla spelet sitter i att vår uppbyggnadsfas är på tok för dåligt.

Frågan är vad som behöver göras. Men en sak är iallafall självklart för mig. Vi måste verkligen börja spela ishockey och i många lägen måste vi som sagt tappa puck för att någonstans börja. Jag är tämligen övertygad om att vi trots allt på sin höjd efter 3-4 matcher kanske kommer tappa 1-2 puckar per period vilket andra lag (topplagen) också gör.
Kommentera