Brynäs IF

713053 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2018103

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
Huge:

Nu skall jag berätta en sak. Pratade med en nära vän igår som är Brynäsare. Personen är 3 barnsförälder och något år yngre än mig, åker på ungefär 10-15 matcher varje säsong till gävle en resa på ca 20 mil / match med 2 av barnen som också är Brynäsare, bor i Borlänge som jag, jobbar i en annan kommun och pendlar ca 9 mil om dagen till jobbet mån-fre . Notera även att personen lägger ut pengar för fika korv m.m till sina barn på arenan.

Personen lägger ner sin själ i Brynäs varje match och älskar sitt lag som alla andra. Igår sa personen ” snart har jag gett upp, Brynäs är så fruktansvärt dåliga och jag vill se en förändring genast, ny tränare som vet hur vi skall spela annars orkar jag åka mer och kolla, vi åker ur inom ett par år om inget händer ”

Vad har du för undanflykter att komma med till honom huge du som har svaret på allt?

Soffcoach som du?

God fortsättning
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
mattias - 74: I egenskap av Leksandssupporter kanske du kunde förklara att till och med när ditt lag åker ut SHL gång efter gång fortsätter du att stötta laget?
Kommentera

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
mattias - 74: Pinsam medgångare, hur mkt han än påstår sig lägga ner i tid och pengar på Brynäs.
Byt lag då för fan, till ett bättre, om det viktigaste är att laget alltid måste vinna, alltid ligga i topp, aldrig ha några problem.
Det är mitt råd till denna 3-barns förälder.
Kommentera