Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2017887

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
Huss: Nä, andra föreningar kan ju ha bättre förutsättningar på många plan utan att vi för den delen måste vara dåliga?
Sen kan oförutsedda saker under resans gång tillkomma, som man på ett rimligt sätt ändå försökt förebygga.
Finns ingen naturlag som säger att man alltid kommer att lyckas bara för att man siktar högt och har planerat och siktar på ett bra resultat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
Huge:

Nu skall jag berätta en sak. Pratade med en nära vän igår som är Brynäsare. Personen är 3 barnsförälder och något år yngre än mig, åker på ungefär 10-15 matcher varje säsong till gävle en resa på ca 20 mil / match med 2 av barnen som också är Brynäsare, bor i Borlänge som jag, jobbar i en annan kommun och pendlar ca 9 mil om dagen till jobbet mån-fre . Notera även att personen lägger ut pengar för fika korv m.m till sina barn på arenan.

Personen lägger ner sin själ i Brynäs varje match och älskar sitt lag som alla andra. Igår sa personen ” snart har jag gett upp, Brynäs är så fruktansvärt dåliga och jag vill se en förändring genast, ny tränare som vet hur vi skall spela annars orkar jag åka mer och kolla, vi åker ur inom ett par år om inget händer ”

Vad har du för undanflykter att komma med till honom huge du som har svaret på allt?

Soffcoach som du?

God fortsättning
Kommentera

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
Huge: Jag måste ge dig det Huge de flesta av oss andra
ser med förskräckelse på när Kapten Dackell tillsammans med styrman Sundlöv kör skeppet i full fart mot isberget utan att ändra kurs.
Att du fortfarande har tilltro på dessa herrar och dess besättning är på något underligt sätt lite hoppingivande även om jag inte delar många av dina åsikter.
Kommentera

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
Huge: Jo, och pucken är rund. Ursäkter kan man hitta på hur många som helst. Men din sista punkt är lite intressant. Hur satte man målsättning i förhållande till förutsättningarna givet ifjol? Men förstärkte inte laget, bytte inte tränare, det enda man gjorde var att höja målsättningen men med status quo gällande förutsättningarna att lyckas. Vem fick ihop det där? I privata näringslivet hade en sådan person eller personer inte suttit kvar på sin post.
Kommentera

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
Huge: Ytterligare en aspekt är ju agenterna och deras arvoden. Utan att alls VETA något så misstänker jag att dom styr sina spelare, åtminstone delvis, till vad som gagnar deras plånbok och intressen mest.
Kommentera