Brynäs IF

705116 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2018482

Sv: A propósito de nada
Guldet är BIF : En intern smärre omfördelning av rollerna under match är väl ett bra initiativ om man vill försöka förändra spelet till det bättre ifall alternativet att ex byta ut MS helt och hållet inte är aktuellt.
Lite roligt sen att AB förstås försöker vinkla det till nåt kontroversiellt genom att peka på att spelarna varit eniga om beslutet som skulle ha kommit från Dacklöv. Underförstått: Dacklöv och spelarna har kört över MS, som har stretat emot och velat fortsätta som hittills.
Det troligaste är väl att man gemensamt kommit fram till det här upplägget, även om det i huvudsak är spelarna som varit öppna för och föreslagit den här lösningen utan att fördenskull ha varit totalt missnöjda med upplägget fram till nu.
Nåt måste ju göras och tror inte att det ligger nån prestige i det hela från MS sida som skulle göra att han motsatt sig upplägget.
Hoppas det kan ge en psykologisk kortsiktig effekt redan till ikväll och en mer varaktig effekt på spelet på sikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag har hört från olika(både trovärdiga och icke trovärdiga) håll att det är exakt så som du säger att det inte är, Dackell och spelarna har kört över Sunken.
Kommentera