Brynäs IF

713040 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2019241

Sv: A propósito de nada
Huge: jaha Huge, då är vi där igen. Sunken som man skulle ha tålamod med och absolut behålla, enligt dig, verkar få sparken och ersättas.

Återigen får alla ”okunniga läktarcoacher” rätt och du fel. Är det inte dags att be alla som du häcklat härinne om ursäkt och erkänna att du hade fel som vanligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Yrkesfolket med ansvar,kunskap och insikt och som är bättre lämpade än vad du är när det gäller att avgöra när en tränare bör sparkas eller i övrigt få övriga uppgifter inom föreningen, har gjort det dom SKA göra: haft tålamod och låtit tränaren jobba vidare tills man anser att han provat allt han kunnat men nu har kommit till vägs ände sas. Nu har man ansett att tiden är mogen att göra nånting och då agerar man som yrkespersoner också därefter, utifrån sina yrkesmässiga grunder.
Men du får gärna inbilla dig själv att Dackell och övriga i ledningen isf har sparkat MS enbart för att du och andra läktarcoacher har krävt det sen omgång 10, typ.
Att du slår dig för bröstet för att ha fått rätt är mao samma som när en blind höna slår sig för bröstet efter att ha hittat ett korn....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:
Och typ tredje året i rad. "Att göra en Huge" börjar bli statistiskt säkerställd...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Läktarcoacherna verkar vara de enda som har huvudet på skaft i den här föreningen. Synd bara att vi tappat ett helt år i treårsplanen i onödan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Såja in med Nyman och en spets spelare bredvid rödin och scott TACK
Kommentera