Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2019261

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Yrkesfolket med ansvar,kunskap och insikt och som är bättre lämpade än vad du är när det gäller att avgöra när en tränare bör sparkas eller i övrigt få övriga uppgifter inom föreningen, har gjort det dom SKA göra: haft tålamod och låtit tränaren jobba vidare tills man anser att han provat allt han kunnat men nu har kommit till vägs ände sas. Nu har man ansett att tiden är mogen att göra nånting och då agerar man som yrkespersoner också därefter, utifrån sina yrkesmässiga grunder.
Men du får gärna inbilla dig själv att Dackell och övriga i ledningen isf har sparkat MS enbart för att du och andra läktarcoacher har krävt det sen omgång 10, typ.
Att du slår dig för bröstet för att ha fått rätt är mao samma som när en blind höna slår sig för bröstet efter att ha hittat ett korn....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: och ett stort tryck från sponsorer:) så det är annat som påverkar! Sponsorer är ju som oss fans bidragsgivare till BIF ! Så det är klart del yssnar till sponsorer fans och de övriga yrkeskunskaperna:)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: klaga inte på andra;) så att säga ska förkortas s.a.s eller mellanrum mellan bokstäverna!

Sen är det så underbart att du inte kan krypa till korset och inse att du har så fel och har haft så fel!
IGEN IGEN OCH IGEN!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: hur orkar du hålla på att tjafsa i varenda inlägg admin borde stänga av dig
Kommentera