Brynäs IF

710643 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2019389

Sv: A propósito de nada
bradberry: Beror väl isf på hur det går för laget framöver. Snacket om att "repet inte gått av ännu" är väl sannolikt en indikation på att man tycker att spelet så här långt inte motiverar ett tränarbyte, då vi trots allt skapat chanser och spelat bra i perioder, men tyvärr inte fått den utdelning som ett lag normalt brukar få med de chanser vi skapat.
Samtidigt är jag inte dummare än att jag utifrån vad Sundlöv säger, förstår att det kan ändras snabbt om spelet ex börja haverera och bli sämre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Snacket om att "repet inte gått av ännu" är väl sannolikt en indikation på att man tycker att spelet så här långt inte motiverar ett tränarbyte, då vi trots allt skapat chanser och spelat bra i perioder, men tyvärr inte fått den utdelning som ett lag normalt brukar få med de chanser vi skapat.
Samtidigt är jag inte dummare än att jag utifrån vad Sundlöv säger, förstår att det kan ändras snabbt om spelet ex börja haverera och bli sämre."

Detta skrev du för 4 dagar sedan. Då blev man utdömd för att man krävde Sunkens avgång . Då var det ju, enligt dig, INTE aktuellt att sparka sunken - med hänvisning till vad du skriver ovan.

Man undrar vad som hänt på FYRA dagar som gör att du nu stödjer Brynäs beslut,

Kryp fram till datorn och gör som sunken, lämna för gott.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Samtidigt är jag inte dummare än att jag utifrån vad Sundlöv säger, förstår att det kan ändras snabbt om spelet ex börja haverera och bli sämre.”

Varför tror du ryktena kommer nu? Det spel som Brynäs presterade mot leksand, Oskarshamn och Malmö är ett haveri och sämre än vad man presterat tidigare. Man har nått botten och har sämst form i hela ligan.

Om inte det är ett haveri undrar man ju när det kommer att inträffa?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: haverera?? Fatta att vi inte har tid för något haveri??
Vi måste ta poäng o inte va involverad i nåt kvalstreck!
Någon härinne räknadw ut MS poäng på de matcher han har med oss! Det är pinsamt med de ambitioner BIF har..Det är stundtals vi har spelat bra men många många många mer stunder när vi spelat uselt och utan ide!
Måste till en förändring...NU!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Japp så är det ju. Vi skapar och skapar, precis som MS säger i presskonferenser och intervjuer. Vi förtjänar att vinna, vi kör på, skapar chanser men får ingen utdelning. Vi förtjänar att vinna mot OIK och mot Malmö! Vi öppnar så bra, skapar många chanser men sen låser det sig för killarna. Vi förtjänar att vinna. Håller helt med det i det MS säger, vi förtjänar att vinna. Vi skapar chanser så vi förtjänar att vinna.
Kommentera