Brynäs IF

713025 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020576

Sv: A propósito de nada
Huge: "Snacket om att "repet inte gått av ännu" är väl sannolikt en indikation på att man tycker att spelet så här långt inte motiverar ett tränarbyte, då vi trots allt skapat chanser och spelat bra i perioder, men tyvärr inte fått den utdelning som ett lag normalt brukar få med de chanser vi skapat.
Samtidigt är jag inte dummare än att jag utifrån vad Sundlöv säger, förstår att det kan ändras snabbt om spelet ex börja haverera och bli sämre."

Detta skrev du för 4 dagar sedan. Då blev man utdömd för att man krävde Sunkens avgång . Då var det ju, enligt dig, INTE aktuellt att sparka sunken - med hänvisning till vad du skriver ovan.

Man undrar vad som hänt på FYRA dagar som gör att du nu stödjer Brynäs beslut,

Kryp fram till datorn och gör som sunken, lämna för gott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ja, utifrån vad Sundlöv sa om spelet och att repet ännu inte hade gått av, så trodde jag inte att det var aktuellt i det läget att sparka MS.
Trodde man skulle ha lite mer tålamod innan det hände nåt, att då så direkt inpå sparka MS med motiveringen att spelet skulle ha havererat när det såg likadant ut som 4 dagar tidigare, låter fortfarande ologiskt och förhastat.
Det mest sannolika är att man funderat på det här sen en tid tillbaka och nu bestämt sig för att till sist agera.
Behöver mao och nödvändigtvis inte ha hänt nåt speciellt under dessa 4 dagar som gjort att man gått från att utåt säga att repet ännu inte gått till att sparka MS.
Kommentera