Brynäs IF

713904 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020552

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Men orka fokusera på Huge nu🙄
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Han orkar väl inte så mkt annat när han har fullt upp med att krypa och inbilla sig själv att det här beslutet är taget idag, bara för att han gapade om sparken efter nån vecka i höstas... :-)))

Utöver Sundlövs ord om att det inte är MS fel så är det här också intressant:

"Han ångrar att han inte stått fast mer vid sina hockeyvärderingar och sitt spel, som tidigare skördat framgångar i bland annat hockeyallsvenskan.

– Ja, lite så är det. Jag har ändrat mig som tränare och det måste man kanske göra när man är i en storklubb som Brynäs, säger han."

Hur tolkar med det?
Har han av lojalitet och planerna/visionerna om att spela en offensiv och rolig hockey, ställt upp på detta, trots att han egentligen ansett att materialet för detta inte riktigt har räckt till?
Eller har han själv accepterat jobbet och tagit det som en utmaning att samtidigt försökt utveckla sig sig som tränare, mot en lite mer offensiv grundsyn på hur man ska spela?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: flåt men var bara tvungen så som den besserwissern ralkerat övet allt o alla..sorry😊
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: jag tror Gävle har fått en ny tradition! Istället för att bränna julbocken varje år, så bränner man tränaren och sparkar minst en gång per år. 🤔
Kommentera