Brynäs IF

712720 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020561

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Han orkar väl inte så mkt annat när han har fullt upp med att krypa och inbilla sig själv att det här beslutet är taget idag, bara för att han gapade om sparken efter nån vecka i höstas... :-)))

Utöver Sundlövs ord om att det inte är MS fel så är det här också intressant:

"Han ångrar att han inte stått fast mer vid sina hockeyvärderingar och sitt spel, som tidigare skördat framgångar i bland annat hockeyallsvenskan.

– Ja, lite så är det. Jag har ändrat mig som tränare och det måste man kanske göra när man är i en storklubb som Brynäs, säger han."

Hur tolkar med det?
Har han av lojalitet och planerna/visionerna om att spela en offensiv och rolig hockey, ställt upp på detta, trots att han egentligen ansett att materialet för detta inte riktigt har räckt till?
Eller har han själv accepterat jobbet och tagit det som en utmaning att samtidigt försökt utveckla sig sig som tränare, mot en lite mer offensiv grundsyn på hur man ska spela?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Skrev ett liknande inlägg till dig förra hösten, men här kommer det igen.

Nu är det tredje säsongen i rad som vi läktarcoacher återigen får rätt gentemot ditt "kunniga yrkesfolk". Jag trodde verkligen (ja faktiskt) att dina nedvärderande kommentarer över andra skribenter skull sluta när din gullegris BZ fick sparken.

Men där fick JAG fel - i övrigt har Du haft fel i precis allt du trott och skrivit om Brynäs de senaste 3 säsongerna.

Så för tredje gången gillt, kryp för alla läktarcoacher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag föreslår att du tar kontakt med Campese/styrelsen och frivilligt anmäler dig för förmedling av dina tjänster. Berätta att du inte är någon vanlig läktar coach och att du hittills aldrig haft fel i dina bedömningar av läget i Brynäs. Fortsätt vidare med att förmedla att via din klarsynthet så kommer man nog att uppnå sin treårsplan. Kanske får du då ta över Campeses roll eller får en plats i styrelse. Tycker du ska göra detta - för Brynäs bästa!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: nu har du fel igen..Jag ropa inte på någon avgång 1 v in på hösten! När man efter någon månad såg hur vårt spel rasade ihop och vi knappt kom ut ur egen zon med pucken i behåll och att det var så match efter match...då ville jag ha en förändring! Sant!
Att jag inte tror att detta beslut är fattat idag ..Nä det är ju självklart! Synd är att de inte gjorde det innan landslagsuppehållet före jul för då hade vi haft mer poäng än vad vi har idag! En svag ledning o en svag tränare...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Just det har ju samtliga okunniga och oinsatta läktarcoacher sagt sedan det börjades prata om ett offensivt spel. Magnus var inte rätt person att göra det med, vilket man borde förstått tidigare.
Kommentera