Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020598

Sv: A propósito de nada
Mattson: Det säger väl allt om det här forumet när fler inlägg handlar om Huge än om sparkningen i sig. Hockeyn verkar spela mindre och mindre roll, även för supportrarna. Så jävla tröttsamt att läsa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
dAVydov: "Det säger väl allt om det här forumet när fler inlägg handlar om Huge än om sparkningen i sig. Hockeyn verkar spela mindre och mindre roll, även för supportrarna. Så jävla tröttsamt att läsa."

Och vad kan det bero på tror du? Kan det möjligtvis ha att göra med att VARJE gång någon på forumet yppar ett kritiskt ord mot Brynäs så svarar Huge med att "kunnigt yrkesfolk" minsann vet bättre än "grinande dagisbarn"
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dAVydov: jag är en av dem som har svarat Mr Huge en å annan gång och oftast har det varit i ren frustration över att han har skrivit så nedlåtande och gömma huvudet i sanden saker!
Nu när huvudena på sundlöv osv..ploppar upp ur sanden så fpr jag hopp en liten strimma hopp om att vi ska klara av denba säsong utan kval! Jag kan inte sitta o gråta över MS ( det är ju inte personligt) Han har sitt på det torra ett tag till med mina o era medlemspengar och framförallt sponsorpengar! Monitor vill inte att deras namn ska tänkas i samma anda som ett strykgäbg från Gävle! De har sätt press på föreningen- ge oss valuta för pengarna
Jag vill se hockey o få poäng..o jag hoppas innerligt att vi får det sen är det mycket pinsamt att vårt BIF förknippas med en sparka tränar förening! Kom igen nu HELA BIF😊
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dAVydov: Håller helt med. Tragiskt med den här "vad var det jag sa"-mentaliteten här inne.

Jävla pajkastning.
Kommentera