Brynäs IF

712984 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020615

Sv: A propósito de nada
dAVydov: "Det säger väl allt om det här forumet när fler inlägg handlar om Huge än om sparkningen i sig. Hockeyn verkar spela mindre och mindre roll, även för supportrarna. Så jävla tröttsamt att läsa."

Och vad kan det bero på tror du? Kan det möjligtvis ha att göra med att VARJE gång någon på forumet yppar ett kritiskt ord mot Brynäs så svarar Huge med att "kunnigt yrkesfolk" minsann vet bättre än "grinande dagisbarn"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Visa att du har lite stake och ge fan i att svara honom då. Om du nu blir så arg varje gång.

Vad gäller själva sparkningen/rekryteringen så hoppas jag nu som många andra att man tar det ett steg i taget. Prio 1 måste vara att beta av denna säsongen och stanna i SHL. Därför passar det väl bra med en kortsiktigare lösning på tränarfronten.

För nästkommande säsonger hoppas jag man lärt sig av sina läxor och verkligen väljer en ledarstab som passar den hockey man vill spela. Detsamma gäller naturligtvis spelare och spelarvärvningar. Det räcker inte med fina ord om visioner och målbilder, det måste finnas en rödtråd genom truppen, laget och föreningen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pladdermupparna här på forumet har fått sin vilja igenom. Nu kommer det inte att drällas med puckar längre och poängen kommer att rulla in. Det måste ju bli så eftersom orsaken till uteblivna vinster är borta. Eller... Hörni småpojkar, låt forumet bli lite mer analyserande och tyckande, inte en plats för skränande floskler.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Och vad kan det bero på tror du? Kan det möjligtvis ha att göra med att VARJE gång någon på forumet yppar ett kritiskt ord mot Brynäs så svarar Huge med att "kunnigt yrkesfolk" minsann vet bättre än "grinande dagisbarn"."

Ja där har du en poäng. Samtidigt så ska alla ge sig in i dessa diskussioner så forumet fylls till 95 % av käbbel. Varför inte scrolla förbi?
Kommentera