Brynäs IF

713189 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020614

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Brynäs måste komma i synk i alla led i klubben. Jag tror att klubben behöver göra ett stort omtag nu och låta den nya tränaren få mandat att bestämma över spelar rekrytering ganska så mycket under kanske en 3 års period. På så sätt kommer lag bygget i synk igen förhoppningsvis. I o m allt sparkande av tränare genom åren så har den här biten fallerat totalt.
Klubben behöver ta obekväma beslut och riva kontrakt för vissa spelare också.

1 .Rekrytera tränaren

2. Tränaren och SC går igenom truppen tillsammans noggrant.

3. Ev.riv kontrakt och bygg lag enligt den nye tränarens 3 års gameplan.

4. Ha tålamod under dessa 3 år.

Se vad som hände i Liverpool FC när tränaren Klopp fick mandat att vara med och bestämma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gillar ni Ove´s spelfilosofi? Vill han verkligen vara head coach, fick ju sparken av Brynäs en gång i tiden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: Absolut. Sen tror jag vi alla måste räkna med att nästa säsong kan bli riktigt jobbig. Finns det något lag som gjort en omstart och där man redan första säsongen levererat bra resultat? Har snarare varit så att föreningar som gjort den typ av omstart som Brynäs nu kommer göra, har haft det riktigt, riktigt kämpigt. Jag tänker på Djurgården som hade en enormt tung första säsong med Robert Ohlsson. LHC har det riktigt kämpigt nu också med deras omstart.

Nej, jag är faktiskt oerhört förbannad att Brynäs var så enormt klantiga med nyckelrekryteringarna man gjorde förra säsongen. Inte bara att man nu tappat ett helt år, man har lyckats försämra sitt rykte ytterligare. Vilken spelare eller tränare vill komma till Brynäs just nu? Vi är ju största kaosklubben i ligan.
Kommentera