Brynäs IF

712874 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020605

Sv: A propósito de nada
Vet inte om man ska skratta eller gråta när man läser detta. ALLA såg att Dackell var helt ute och cyklade i sin analys för snart ett år sedan. Men nej, vi skulle bara hålla käften och inse att Sundquist var så förbannat bra på att få ihop gruppen. Riktigt jävla bra på det var han. Och hans tydliga ledarskap. Alla spelare vet vad som krävs under honom. Sundquist var helt enligt kvalifikationerna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Att läsa den där artikeln får mig att må illa... ”Hans tydliga ledarskap”.... Alltså... Känslan var ju då att Dackell var ute på en riktig jävla cykeltur men efter att nu sitta med facit å läsa detta undrar man ju om han rökt holk eller något... A L L A (OBS! Raljering! Säg 95 % då mellan tumme å pek) såg att Sundqvist var ett katastrofval och saknar just de egenskaper Andreas tar upp som hans styrkor. A L L A utom klubbens egen General Manager som anställer honom... Hur jävla illa är inte detta...?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Brynäs måste komma i synk i alla led i klubben. Jag tror att klubben behöver göra ett stort omtag nu och låta den nya tränaren få mandat att bestämma över spelar rekrytering ganska så mycket under kanske en 3 års period. På så sätt kommer lag bygget i synk igen förhoppningsvis. I o m allt sparkande av tränare genom åren så har den här biten fallerat totalt.
Klubben behöver ta obekväma beslut och riva kontrakt för vissa spelare också.

1 .Rekrytera tränaren

2. Tränaren och SC går igenom truppen tillsammans noggrant.

3. Ev.riv kontrakt och bygg lag enligt den nye tränarens 3 års gameplan.

4. Ha tålamod under dessa 3 år.

Se vad som hände i Liverpool FC när tränaren Klopp fick mandat att vara med och bestämma.
Kommentera