Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020617

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Att läsa den där artikeln får mig att må illa... ”Hans tydliga ledarskap”.... Alltså... Känslan var ju då att Dackell var ute på en riktig jävla cykeltur men efter att nu sitta med facit å läsa detta undrar man ju om han rökt holk eller något... A L L A (OBS! Raljering! Säg 95 % då mellan tumme å pek) såg att Sundqvist var ett katastrofval och saknar just de egenskaper Andreas tar upp som hans styrkor. A L L A utom klubbens egen General Manager som anställer honom... Hur jävla illa är inte detta...?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: "Brynäs väljer att sparka Magnus Sundquist.
Nu riktar han kritik mot ledningen.
– Jag är inte den enda som styr Brynäs. Alla som jobbar med sporten borde sätta sig i soffan och analysera sin egen insats, säger Sundquist."

Allt är inte MS fel. Läs mellan raderna i uttalandet från honom ovan.
Jag läser i alla fall att han är besviken på att han inte fick vara med i byggandet av spelartruppen i tillräcklig grad
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Man var ju inte helt fel ute med denna analys för ett år sedan 🤷‍♂️

"Sunkan kommer bli sparkad förr eller senare. Jag har extremt dåliga vibbar av denna förlängning. Ove Molin berättade i en intervju med Cmore idag att "vi i Karlskrona ska spela en offensiv, frejdig ishockey". Dessutom lägger vi till att Sundlöv kommer in som också vill spela en sådan ishockey. Samtidigt har vi Sunkan i ledarstaben som vill spela med 5 utespelare vars främsta egenskaper enligt honom bör vara att kunna vara mänskliga sköldar. Detta går inte ihop helt enkelt."
Kommentera