Brynäs IF

705135 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020642

Sv: A propósito de nada
Ni som imponerades över Campese efter intervjun i GD... Jag har ett motsatt intryck. För det första ser pollensäsongen ut att ha kommit tidigt. Han ser extremt sliten ut. Det är i och för sig fullt förståeligt och absolut inget jag klandrar honom för men kanske kan ge en ytterligare liten hint om hur Brynäs IF mår för tillfället... Det är stressat, slitet och disharmoniskt...

Sen till det han faktiskt säger... Min känsla när jag lyssnar till hans svar i intervjun är att han ljuger ungefär till 50 % av det han uttrycker i sina svar. Likt en politiker säger han det som måste sägas och han är extremt förutsägbar på det området. Man kan ana mellan raderna att sanningarna ligger på helt andra änden av snöret jämfört med de svar han ger... ”Dackell ingen petning, han passar bättre för detta, planerat från början (?), Sundqvist en mycket bra rekrytering där och då som han inte ångrar...m.m., m.m. Men vad ska han säga då? Tja det finns olika sätt att uttrycka sig på. Bengtzén till exempel, var mer rakare på området och gav mera konkreta, tydliga svar. Campese platsar nästan i regeringen....

Jag vill understryka det Auchinleck tryckte på angående en viktig detalj :

Detta var en nödvändig åtgärd och det är många av oss som andas ut idag. Men egentligen är det nu jobbet börjar... Vi ligger extremt dåligt till och en dålig start för det ”nya” tränarteamet kan innebära riktigt allvarliga bekymmer....

Det blir en jobbig vår...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Dags att ta ansvar och visa vad vi står för! Vi behöver fler sportsliga förändringar..

Ge Scott ett C på bröstet och låt Rödin få göra det han är bäst på. Lyft in Molin i första. Släpp iväg #88, #4 och #22 och ge plats för återväxt. Gluggen kan säkert få ett kontrakt i Tyskland, Lundgren till Oskarshamn/ Leksand eller varför inte som extra tyngd för de i allsvenskan som jobbar sig mot SHL.

Ta ett rejält snack med Andersén, ge han ett A eller kanske tom C och ge han förtroende! Han har potential men tydliga attitydproblem (motivation??). Vi måste få in en spelande back som står för såväl trygghet som en motor framåt. Jag tror han kan vara det vi söker. Tvivlar på att vi hittar den backen på marknaden så lyft fram det vi har.

Rhodin har jag länge haft någon slags kärlek till. Men vad har hänt mot slutet? Griniga riviga är borta och nu åker han inte och tacklas, försöker gå rakt mot mål... skärpning!

Värvning ja absolut. Men de största bekymret är hur läget agerar på isen. Vi slog Frölunda i debutmatchen, vi har gjort några riktigt bra perioder mot tex DIF. Rannsaka er och visa varför ni får spela för Sveriges finaste klubb!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: sundlöv får kanske vända sig till Boork igen. Han har gjort det förr och det gav resultat.

Kan kanske vara en lösning säsongen ut som tränare och boorken kanske kan få jobbet som sportdirektör efter det. Han kan både dam-och herrhockey.

Vad finns annars som kortsiktig lösning? Perra Johnsson.

Tror inte man ska förhasta sig och ta in en tränare längre än säsongen ut. Då står vi där med en nödlösning som får sparken nästa säsong igen

Kanske att Växjö bryter med hallam efter säsongen då dom inte rosat marknaden senaste åren.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Jag tycker att Campese verkar vara oerhört frustrerad. Att sparka en till tränare var inte vad han ville, och han verkar missnöjd med en hel del sportsliga beslut (typ att vänta på Boqvist). En hel del av det han säger, t.ex åter igen betonar att 3-årsplanen inte innebär att Brynäs ska vinna nu, känns också som frustrerade svar till trollen/dräggen som mailat/twittrat till honom och tjatat om att man minsann inte kommer vinna SM-guld den här säsongen trots målsättningen (som de medvetet missuppfattat).
Kommentera