Brynäs IF

713418 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020649

Sv: A propósito de nada
Dags att ta ansvar och visa vad vi står för! Vi behöver fler sportsliga förändringar..

Ge Scott ett C på bröstet och låt Rödin få göra det han är bäst på. Lyft in Molin i första. Släpp iväg #88, #4 och #22 och ge plats för återväxt. Gluggen kan säkert få ett kontrakt i Tyskland, Lundgren till Oskarshamn/ Leksand eller varför inte som extra tyngd för de i allsvenskan som jobbar sig mot SHL.

Ta ett rejält snack med Andersén, ge han ett A eller kanske tom C och ge han förtroende! Han har potential men tydliga attitydproblem (motivation??). Vi måste få in en spelande back som står för såväl trygghet som en motor framåt. Jag tror han kan vara det vi söker. Tvivlar på att vi hittar den backen på marknaden så lyft fram det vi har.

Rhodin har jag länge haft någon slags kärlek till. Men vad har hänt mot slutet? Griniga riviga är borta och nu åker han inte och tacklas, försöker gå rakt mot mål... skärpning!

Värvning ja absolut. Men de största bekymret är hur läget agerar på isen. Vi slog Frölunda i debutmatchen, vi har gjort några riktigt bra perioder mot tex DIF. Rannsaka er och visa varför ni får spela för Sveriges finaste klubb!!!
Kommentera