Brynäs IF

713059 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020776

Sv: A propósito de nada
fluffman1991: Ja, nu får man lite mer förståelse för varför MS efter vissa förluster och mellan raderna verkar ha kritiserat spelarna för att dom inte följt uppgjorda planer. Visst, han har själv haft ett ansvar här men nog borde väl välbetalda och erfarna spelare kunna följa uppgjorda planer och praktisera dessa på ett bättre sätt?
I grunden känns det ändå som att Kilas mest kritiserar sig själv och övriga spelare för att helt enkelt ha underpresterat på isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Vad är det främst som gått snett skulle du säga, vad har ni saknat?

– Tydliga riktlinjer i vårt spelsätt. Det kan vara enkelt att säga att ja, det har vi, alla vet väl vad dom ska göra på isen. Men det har inte sett ut så på matcherna. Vi har släppt till för mycket och spelat för dåligt försvarsspel över hela banan. Fallit igenom stort och inte ens vunnit när vi spelat bra.

Vem skulle du vilja ha som ny coach?

– Är jag rätt man att fråga som bara spelat under sådana som fått kicken? ler Kilström ironiskt.

– Nej, men det är svårt att säga. Tränare som är väldigt detaljrika har man förstått är bra. Det kan vara små saker, en tränare som vill ha en spelare två meter mer åt höger i försvarsspelet. Och sedan dag ut och dag in säger till spelaren att du måste jobba så här för att det ska bli framgångsrikt, det tror jag på. Det får inte vara för mycket fria tyglar i försvarsspelet."

Hur du får Kilas uttalanden till att spelarna inte följt Sunkens plan är en gåta.

Kilas sågar ju Sunken vid fotknölarna med sina uttalanden.
Kommentera