Brynäs IF

711082 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2021899

Sv: Brynäs - Rögle 2020-01-08 omstarten i ERP Monitor Arena
tycker man borde ge Zetterberg en rejäl chans igen nästa år om vi klarar oss dvs. den värvningen var Sundqvist inte nöjd med sen Tingsryd tiden var det ingen favorit hos honom. även om dem utåt snackade bra om varandra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Rögle 2020-01-08 omstarten i ERP Monitor Arena
Charles: Tycker också Zetterberg förtjänar fler chanser. Han är billig och det verkar osannolikt att någon J20-forward kommer kunna konkurrera ut honom. Det är en ålderstigen trupp som Brynäs har och många spelare saknar helt spetsegenskaper, men Z är en relativt ung spelare med spetskompetens i form av sitt skott. Känns lite typiskt för den här säsongens Brynäs att man har matchat Danielsson stenhårt på sin bästa position i PP medan Z egentligen aldrig har fått chansen där, inte ens när man hade ett fullständigt uruselt PP i början av säsongen. Som du säger har Z misslyckats under Sundquist även i annan klubb, förmodligen inte en tillfällighet.

Blri spännande att se vad Sundlöv hittar på. Finns ju några riktigt fina spelare med Gävleanknytning (Emil Larsson, Lindbäck, Bertilsson) som man eventuellt kan locka hem, jag tror det är lättare att attrahera dem en spelare med likadant CV men utan anknytning. Men jag vill även se utvecklingsbara spelare utifrån, det behövs nu när J20-laget inte levererar massvis med A-lagsspelare.
Kommentera

Sv: Brynäs - Rögle 2020-01-08 omstarten i ERP Monitor Arena
Charles: Har sett en två-tre VIK matcher efter hans återkomst dit och han imponerar inte. Långt ifrån. Sen kan det såklart ha att göra med hans hjärtproblem men om så är fallet så borde det vara ännu mer riskabelt att återvända till en mer krävande liga.
Kommentera