Brynäs IF

546612 inlägg · 7743 ämnen

Inlägg #2023389

Sv: A propósito de nada
Chris11: Jag vore inte orolig för att ta hem Lindbäck på flerårskontrakt. Målvakter håller längre än utespelare och han är på intet sätt en omodern målvaktstyp. Dessutom är Lindbäck en väldigt bra person som säkerligen skulle hjälpa gruppen mycket. Lindbäck, Emil Larsson, Djoos och Lucas Carlsson vore väldigt välkomna återvändare i min bok.

Nu kanske jag låter som en nostalgiker som bara vill ha hem massa Brynäsare, men så är det inte. Vi ska självklart även kolla på andra spelare, men jag tror att deras koppling till Brynäs och Gävle gör oss till mer attraktiva alternativ än för spelare med likadana CVn som saknar koppling.

Några andra spelare på min önskelista inför nästa säsong är Patrik Berglund, Jonathan Dahlén, Anton Wedin och Hugo Gustafsson. Kelleher och Despres i Oskarshamn är också intressanta, likaså Hrvik i Leksand. Fattar att de är svårt att värva men de tillhör den skaran spelare som man borde försöka med.

Vad gäller värvningar just nu, så tycker jag att Brynäs borde försöka köpa loss Belov från Almtuna. De har notoriskt lite pengar och han är en spelare som definitivt skulle kunna bättre ifrån sig än många av Brynäs nuvarande backar. Jag tror inte att Almtuna skulle kunna tacka nej till typ 100-200 000 i kompensation och Belovs lön kan ju inte vara särskilt hög heller.
+8
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: En intressant artikel om Belov, han kan vara ett fynd..läge att signa säsongen ut med ett optionsår.

https://hockeysverige...ll-hockeyn
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ytterligare ett namn skulle vara Jacob Nilsson. Men svenska centrar växer inte på träd så han lär vara attraktiv på marknaden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Belov, ja det vore nåt för Bif
Kommentera