Brynäs IF

712991 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2023446

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 2020-01-11
Peja: Att Sundlöv skulle bli SC i Brynäs slog inte ner som någon bomb direkt.
Jag skulle bli mycket förvånad om inte Dackell hade informella samtal med Sundlöv angående kontraktsförlängningar och nyförvärv innan Sundlöv officiellt blev SC i Brynäs.
Men det är klart allt är möjligt och Dackell kan ha kört över Sundlöv och valt att bygga sin eget lag så långt som möjligt.
Det lär vi inte få veta.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 2020-01-11
Makita: Du har rätt i att vi inte kan veta det till 100%. Därför helt orimligt att ge Sundlöv en del av kritiken för spelarna som värvades innan han återinstallerades. Fattar att folk är missnöjda med laget den här säsongen men förstår inte behovet av att kritisera allt och alla. Dackell har bytt jobb internt, Sundquist har fått sparken, BZ har fått sparken. Jag tycker att det räcker. Någon gång bör också Brynäs anställda få chansen att sätta avtryck på sina nya poster istället för att sågas för misstag som deras föregångare gjort, tycker inte bara det handlar om obefogad kritik utan också bristande vett och etikett hos kritikerna. Jag tror inte särskilt många här inne skulle acceptera kritik för dåliga beslut som deras föregångare tog på jobbposterna de sitter på.
Låst ämne