Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2023454

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 2020-01-11
Makita: Du har rätt i att vi inte kan veta det till 100%. Därför helt orimligt att ge Sundlöv en del av kritiken för spelarna som värvades innan han återinstallerades. Fattar att folk är missnöjda med laget den här säsongen men förstår inte behovet av att kritisera allt och alla. Dackell har bytt jobb internt, Sundquist har fått sparken, BZ har fått sparken. Jag tycker att det räcker. Någon gång bör också Brynäs anställda få chansen att sätta avtryck på sina nya poster istället för att sågas för misstag som deras föregångare gjort, tycker inte bara det handlar om obefogad kritik utan också bristande vett och etikett hos kritikerna. Jag tror inte särskilt många här inne skulle acceptera kritik för dåliga beslut som deras föregångare tog på jobbposterna de sitter på.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 2020-01-11
Peja:
Men du tyckte tidigare att både bengtzen och Magnus hade större ansvar över säsongens lagbygget (som inte kunde påverka alls vilka som värvades) än Sundlöf haft så här långt.
De måste ju vara ännu mer oförtjänt av den kritiken än Sundlöf som faktiskt hade chansen att styra upp laget som HAN ville utifrån vad dackell värvar in och vad som ärvdes från bengtzen.

Bengtzen kickas och kan ej längre hållas ansvarig för 18/19, dackell tar över och pga bengtzens arv kan han inte hållas ansvarig för 18/19 heller.
Dackell vörvar för 19/20 men sundlöv tar över. Men Sundlöv kan inte hållas ansvarig i år då han inte fick värva helt som han ville från i våras.
20/21 lever ff resterna kvar sedan dackell och även bengtzen så på ditt sätt att argumentera så kan inte Sundlöf hållas ansvarig då heller då antar jag?

Jag delar inte alls din åsikt.
Ja man ärver andras misstag men från dag ett som man tar över ansvaret har man skyldighet att förtydliga i så god tid som möjligt att man behöver mer resurser för att nå målen, om man nu inte tror på föregångarens utförda arbete, och/eller då revidera de ansvarsmål man har på sig från chefen.

Ta en av huvudsponsporerna sandvik (coromant)
Coromant har väll byt vd:ar och direktörer saftigt nu under åren. Ocj Sandvik byter väll vd snart?
Tror du att Sandviks VD inte hållt Coromants nya VDar 100 % ansvariga över resultat från dag 1 de kliver in i sina tjänster? Eller att styrelsen och aktieägarna nu inte kommer hålla nya sandviks VDn 100 % ansvarig för resultaten?

Jag är inte insatt alls, men jag är helt övertygad att de alla ärver en situation inkl mål och förväntning från deras arbetsgivare att de tar 100 % igt ansvar att målen nås.

En ny head coach är jag helt övertygad om får samma krav på sig som Magnus.
Att få ihop truppen och en spelidé (satt av dackell i 3års planen?) som kan vinna maximalt med matcher utifrån förutsättningarna. Den nya coachen har inte ansvaret att värva ett vinnande lag med rätt stab runt sig - det ansvaret har bara sundlöv iom dacke ”flyttade” på sig nu.

Att rycka på axlarna för att sundlöv inte agerade under vår och sommar, långt innan serien kom igång och marknaden vissnade) för att någon annan hade ansvaret före köper jag som sagt inte alls!
Låst ämne

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 2020-01-11
Peja: Det har du rätt i. Sen kan man ju alltid diskutera hur aktiv man är som sportchef under pågående säsong, som Sundlöv faktiskt är direkt ansvarig för. Man kan låna in spelare för att täcka upp för skador eller rent av värva något nytt som kan tänkas stärka upp laget etc. Man får väl hoppas att han inte suttit i Grekland och käkat Souvlaki sen Emil Molin-värvningen..
Låst ämne

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 2020-01-11
Peja: Ja det är ju ganska troligt att samtliga förvärv och förlängningar var Sundlövs idé. Är det så så borde oturen vara avklarad och lyckträffarna komma i framtiden. Ingenting ont som.....
Låst ämne