Brynäs IF

705107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2023936

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Om man baserar historia enbart på SM-guld så visst.. det får stå för dig. Men det är också totalt betydelselöst idag. Det är också ett ganska klent tröst att dra till med för att hävda sin egen förträfflighet. Vem bryr sig om era SM-guld idag liksom?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jnp928: Du surrar vidare, men nu har du kommit bort från kärnan i ditt första inlägg - Nämligen att alla spelare styrs av pengar och inte ens bryr sig om klubbmärket. Du menar alltså att Joel Lundqvist byter klubb för högre lön?

När jag pratar om historia handlar inte alls bara om SM-titlar, tvärtom. Det handlar om flera decennium av egen spelarutveckling, mängder av fostrade nhl-spelare. osv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jnp928: Ni örebroare kan inte veta hur det känns att ha sm-guld i nacken direkt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jnp928: Håller med dig om det du skriver. Brynäs har för mycket hybris. Därför man sätter upp en 3-årsplan som faller platt för man tänker att "gamla brynäsare" gör det minsann bäst.

Jag varnade redan för 2 år sedan om att Örebro och Rögle har tagit sig om och förbi Brynäs medan man själva står med mössan i hand kvar på perrongen och tänker att "historiskt" har Brynäs alltid varit bättre, klart att vi ska vara det i fortsättningen också.

Och självklart har Brynäs en mer rik historia än båda dessa klubbar men det gäller att hänga med i utvecklingen också. Och jag tror inte man ska titta bakåt om man ska köra framåt, då kör man i diket.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jnp928: Vi bryr oss om våra SM-guld. Stolta är vi också över dem. Kanske kommer du också bry dig om sm-guld om ni nånsin vinner några.

Däremot går det inte att leva på gamla meriter. Det var kanske det du menade. Annars skrev du just ett jävligt provocerande inlägg.
Kommentera