Brynäs IF

713177 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2025516

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 2020-01-18
Peja: Danielsson ligger på samma lönenivå som Andersén ungefär. Men håller han sig skadefri kommer han göra 30+ poäng denna säsong. Och hade Brynäs gått in i säsongen med en bra coach och laget hade spelat bättre, så hade han nog kunnat göra 40+ poäng. Vi ser ju hur mycket bättre han blivit när laget nu spelar bättre och att han själv slipper byta kedja varje match. Givetvis för dyrt kontrakt ändå, men inte total katastrof som i mitt tycke Anderséns kontrakt är.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 2020-01-18
Skrubben: Min förhoppning är att nästa säsongs upplaga kommer innehålla färre veteraner och att de som blir kvar kommer ta ett större ansvar. Pratade med en väldigt rutinerad Brynästränare för 10-15 år sedan och han menade att veteranerna "tar ut varandra" om de är för många i ett lag. Dagens Brynäs har 8 spelare på 30+ och ytterligare 3 på 29 år. Det är alldeles för många veteraner.

Beträffande Danielsson, så gillar jag verkligen denne och har alltid sett fram emot att se honom avrunda i Brynäs, men lönen är... ja, hög. Självklart är han en bra spelare men han är inte längre en spetsspelare i SHL.
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 2020-01-18
Skrubben:
Håller med, Danielsson har haft tufft vissa perioder, framförallt i början av båda säsongerna, men samtidigt har han lirat bra och tillfört något också.
Nicky Kellman Boqvist var ju jättebra då de kom igång på riktigt.
Tycker han får mycket skit men varit i topp av poänggörarna. Dyr, ja kanske, men tillfört har han gjort och han har varit behövd i det stora hela.
Jag tror det bor en informell ledare i honom också utifrån det intervjuer mm.
Låst ämne