Brynäs IF

712208 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2027007

Sv: Frölunda - Brynäs 2020-01-23
Auchinleck: Varför skulle Sundlöv behöva göra påslaget? Det är väl de klubbarna som Bertilsson saknar koppling till som borde behöva betala mer än Brynäs för att han ska välja dem?

Skulle inte säga att hemvändare generellt sett är ett problem. Grundproblemet med den nuvarande truppen är att den innehåller 2 spetsspelare (Rödin, Scott), ingen av de andra tilltänkta spetsspelarna är värda pengarna. Sen finns ett relativt dyra pjäser, kanske inte "spetsdyra" men likväl dyra, som kämpar för glatta livet för att överhuvudtaget hålla huvudet över vattenytan i sina byten, det är spelare som har en månadslön på 100 000+ men som kanske inte ens håller SHL-klass individuell sett år 2020. Det gäller hemvändare såväl som spelare utifrån.

Brynäs får ut för lite för pengarna och det verkar Campese vara väldigt medveten om i intervjuer. I och med att de huvudansvariga redan har fått sparken för detta, så är jag förväntansfull över vad Sundlöv kan göra när han får sätta sin prägel på lager ännu mer än vad fallet är nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Brynäs 2020-01-23
Peja:
Verkar passa förbi varandra här.
Vi kan stanna vid vikten av att betala så lite som möjligt för varje poäng. Spets kostar, men det får inte bredd göra, för då får man ingen spets.
Låst ämne

Sv: Frölunda - Brynäs 2020-01-23
Peja: Det ultimata testet blir om han vågar klippa bandet med Blomqvist. Sundlöv har tidigare haft svårt att klippa bandet med veteraner, bland annat den helt galna 4-årsförlängningen med Jörgen Sundqvist.

Och det säger jag oavsett eventuell kontraktslängd eller lönenivå. Även om Blomqvist går ner till 40k/månad spelar det ingen roll för mig.

Något jag tycker var väldigt intressant i samband med tränarrockaden för ett par veckor sedan var att Campese pratade om att ”bryta strukturer”. Känns väl som att Blomqvist är en centralfigur i det Campese pratar om. Tillsammans med ett par andra spelare som varit stommen i ett antal år nu.
Låst ämne

Sv: Frölunda - Brynäs 2020-01-23
Peja: Nu är det bra att MC inte är från Gävle.
Han måste ju se vart det barkar hän med truppkostnade.
På så sätt kan väl han sätta tryck på MS att hålla i pengarna.
Det kanske inte blir några förlängningar på rutin som blivit tidigare.
Lex Alcén.
Ska bli intressant att följa truppbygget.
Hoppas att MS håller vad han lovat..
Låst ämne