Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2030565

Sv: I ERP ikväll första februari 2020: Brynäs - Djurgården
munkas:
Absolut finns det överbetalda spelare,
men samtidigt kom tex både rödin och scott hit och jag tror att det fanns andra pengar där ute för dem. lika så Molin och brodecki kom ju hem. Danielsson lika så året före det kunde gått vart som, ja han är säkert dyr i överkant, men han gjort rätt för sig då vi summerar poängprotokollen dessa två första år.

Andersen har kunnat varit bra, lyfte sig innan skadan, men efter har hans insatser varit sämre, men han knackade ju mer eller mindre själv på dörren till bengtzen som högg på vad han tyckte var skäligt. Var det inte ett billigt år och två dyrare?

Att man väljer att spä på löner på den nivån till blomman och alcen mm är dumdristighet.

Rodhin var ju önskevärvning för vissa då han kom, samma tongångar som runt Emil Larsson, Wännström, renfelt och kinnvall mm nu. Kanske t.o.m. enda spelarna som vill komma hem en dag - och signa i tid men då till överpris. För det är inte bara priset som avgör utan också tiden. Svårt att få hit spelare ja då höjs ju också prislappen för att få saker på plats i tid. Alcen ramlar dock utanför all rim och reson. Skulle gissa att mannberg höjde sin lön för att få en snabb signatur, hade hans poängskörd och spel hållt i sig hade han kanske köpts upp av annan klubb eller tvingas signas för ännu mer - en chansning alltså.

Så nog tror jag att Brynäs-hjärtat kan hjälpa sundlöv att fylla ett lag billigare, men han får ju inte agera hur dumt som helst.
Kommentera