Brynäs IF

713739 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2032479

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Skrubben: Det mest troliga utifrån Brynäs uttalanden om att man gärna vill ha tillbaka egenfostrade och etablerade spelare från förskingringen sas, är väl isf att Dackell verkligen försökt värva Kinnvall tillbaka men att denne själv aktivt valt ett för honom mer passande alternativ.
Knappast nån dundertavla av Brynäs om man inte lyckas ro hem en spelare som under alla omständigheter och av okänd anledning inte vill komma tillbaka.
Möjligtvis en dundertavla ifall Kinnvall själv velat komma hit och Brynäs varit ointresserade, men det låter isf osannolikt med tanke på hans framgång i Timrå och Brynäs behov av bra och fortfarande utvecklingsbara backar. Tänkbart scenario är väl att Dackell ville ha Kinnvall, denne valde ett mer attraktivt alternativ (vi är ju som bekant sååååå oattraktiva efter all turbulens....) och Lindelöf fick bli alternativet när Kinnvall nobbade oss.
I praktiken går det ändå inte att så kategoriskt konstatera en dundertavla som du gör, innan vi vet hur båda parter resonerat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Huge: Nu orkar jag inte kolla igenom denna 2 timmar långa video, men där dök frågan upp om Kinnall och Dackell svarade nånting i stil med ”Vi kanske har hittat nåt ännu bättre”, och syftade på Sigalet. Plus att i en intervju med GD svarar Kinnvall följande: ”Ja vi har haft en liten dialog med Brynäs, men det har varit andra klubbar som varit mer intresserade. När jag känner att en klubb tror på mig så mycket som HV ändå gjorde nu så kändes det här som rätt beslut”. Känns ganska uppenbart att Dackell slarvade bort Kinnvall.
Kommentera

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Är de bara jag som tolkar senaste intervjun med Sundlöv som att vi bara letar en back nu??? Blir de alltså ingen förstärkning på forward sidan?
Kommentera